Mjesec hrvatskog turizma - listopad 2021.

Mjesec hrvatskog turizma je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u razdoblju od 1.10.2021. do 31.10.2021. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. 

HILTON HOTELI ZAGREB
Informacije i rezervacije:
T. +385 1 600 1907
zagreb.reservations@hilton.com

Hilton Garden Inn Zagreb
Hotel Hilton Garden Inn, nagrađivani brend tvrtke Hilton, otvoren je prošlog ljeta u Zagrebu, odlikuje ga industrijski dizajn i moderan “easy” koncept uređenja u kojem se gosti osjećaju ugodno i opušteno. Hotel se smjestio na Radničkoj cesti, u blizini svih važnijih gradskih atrakcija.
Gostima su na raspolaganju 153 komforne sobe suvremenog dizajna, fitness centar, živopisan bar kao i moderan restoran polivalentnog koncepta.

69 EUR*
1 noćenje za 2 osobe u standardnoj sobi s uključenim doručkom
*redovna cijena noćenja iznosi 104 EUR
Boravišna pristojba iznosi 12 HRK po osobi, po noći

HILTON GARDEN INN ZAGEB
Radnička cesta 21

...........................................

Canopy by Zagreb City Centre
Canopy by Hilton nalazi se u srcu Zagreba u neposrednoj blizini mnogih turističkih i kulturnih zanimljivosti. Interijer hotela inspiriran je industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om. Sobe pružaju potpunu udobnost uz besplatan bežični internet, televizor od 49 incha, mini bar, Nespresso® aparat i krevete dizajnirane posebno za Canopy Zagreb.

75 EUR*
1 noćenje za 2 osobe u standardnoj sobi s uključenim doručkom
*redovna cijena noćenja iznosi 115 EUR
Boravišna pristojba iznosi 12 HRK po osobi, po noći

CANOPY BY HILTON ZAGREB CITY CENTRE
Ulica kneza Branimira 29